Welkom

Welkom op deze website! Hier leggen we u uit hoe het kopen (of verkopen) van een huis of een bedrijf in Frankrijk in zijn werk gaat, met als uitgangspunt het ‘Compromis de Vente’. U vindt op deze website bovendien informatie over de huur en verhuur van Frans onroerend goed. In duidelijk Nederlands. Stap-voor-stap.

LET OP: Door een storing bij KPN zijn we momenteel onbereikbaar op ons kantoornummer 015-2131347 (ook het inspreken van een boodschap lukt niet!) Wilt u alstublieft: 06-53553080 bellen!

Deze site bevat onafhankelijke informatie. We zijn geen makelaar en we proberen u dus geen huis of bedrijf te verkopen.  In geval van aankoop van een huis of bedrijf in Frankrijk, hoedt u dan voor makelaars die aanbieden de hele begeleiding voor u te doen. Hoe onafhankelijk is het ‘advies’ van een makelaar, die is ingehuurd door de andere partij? Als u onze hulp inschakelt werken wij uitsluitend en alleen voor u.

Op deze website hebben we alles aspecten van het koop- en huurproces zoveel mogelijk beschreven. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het realiseren van uw eigen plannen, neem dat contact met ons op. We zijn een gespecialiseerd en onafhankelijk 2-persoons bureau, gevestigd in Nederland en kunnen alles met u in het Nederlands doornemen. U bent van harte welkom voor een verhelderend gesprek bij ons op kantoor in Delft. Ook over bijvoorbeeld de consequenties van de aankoop van een Frans huis voor uw Nederlandse belastingen of de aankoop van een Frans bedrijf door uw Nederlandse bedrijf. Onze tarieven zijn eenduidig, helder en zonder verrassingen. Wel zo prettig voor u. En voor ons.

Bijzondere aanbieding: Villa de l’Arc in Orange (Vaucluse) waar we ooit begonnen zijn met ons bedrijf en van waaruit we ook nu, in de hete zomer van 2015, werken (gelukkig is het huis voorzien van airco) staat TE KOOP. Zie hier voor alle informatie: www.villadelarc.com

Marijke Spiekerman & Wim van Teeffelen

Reacties

Welkom — 1 reactie

  1. Pingback: Cıvata