Frankrijkborrel

Van tijd tot tijd organiseren wij zondagmiddag-ontmoetingen voor Nederlanders (en Vlamingen) die plannen hebben om in Frankrijk een huis te kopen of een bedrijfje te beginnen of over te nemen.

Deze borrels bieden veel contacten en gespreksstof, ook als uw plannen nog niet helemaal concreet zijn. De borrel is gezellig en informatief en biedt de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, vragen te stellen, uw plannen voor te leggen, noem maar op.

Elke Frankrijkborrel wordt geopend door een korte presentatie over een onderwerp dat belangrijk is voor aankomende ondernemers of huizenkopers in Frankrijk. We zullen zelf die presentatie geven of we nodigen een andere deskundige daarvoor uit.

Voor elke borrel nodigen we ook andere Frankrijk-specialisten en voormalige klanten uit, die toevallig in Nederland zijn of na verloop van tijd teruggekeerd zijn naar Nederland (om wat voor reden dan ook). U heeft dus ook alle kans om met (ervarings)deskundigen te spreken.

De Frankrijkborrel is alleen toegankelijk voor geïnteresseerden die zich tevoren hebben gemeld en de kosten van €20 per persoon (toegang, drankjes, hapjes) hebben voldaan.

Natuurlijk kunt u bij elke borrel alle vragen stellen over het emigreren naar Frankrijk, het kopen of huren van onroerend goed in Frankrijk en het starten van een bedrijf. Wij zorgen voor een gepast drankje en hapje. U kunt zich aanmelden via info@ondernemen-frankrijk.nl.

U kunt zich aanmelden via info@ondernemen-frankrijk.nl. Locatie: Gorinchem.

Comments

Frankrijkborrel — 1 reactie

  1. Pingback: Welkom | Compromis de Vente