Contact

Wij, Marijke Spiekerman en Wim van Teeffelen, werken al ruim achttien jaar als adviseurs voor Nederlanders en Belgen die in Frankrijk een bedrijf willen beginnen of overnemen.

Omdat de start of overname van een bedrijf vaak gepaard gaat met de aankoop of huur van onroerend goed, hebben we het Franse koop- en huurproces van haver tot gort leren kennen. Al die kennis is gebundeld op deze website. Indien de aankoop of huur van Frans onroerend goed onderdeel is van uw emigratieplannen, dan staan wij u ook graag bij met al uw vragen. Natuurlijk kunnen we u ook bijstaan bij huur of koop van onroerend goed in Frankrijk als u noch wilt gaan ondernemen in Frankrijk, noch wilt gaan emigreren: dus bijvoorbeeld bij de aankoop van een vakantiehuis in Frankrijk.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat u, na het lezen van deze site en enkele verhalen uit de praktijk, nog veel vragen heeft die te maken hebben met de realisatie van uw persoonlijke plannen. We bieden dan de mogelijkheid voor een consult bij ons op kantoor of per telefoon of videoverbinding. In een of twee uur spreken we uw hele dossier door, u krijgt antwoord op al uw vragen (en als we het antwoord niet weten, zoeken we het voor u op). Daarvoor rekenen we € 155/uur ex BTW. Daarnaast bieden we hands-on begeleiding bij uw aan- of verkooptraject. Dat alles doen we zoveel mogelijk tegen vaste tarieven.

Algemene vragen bij voorkeur via onderstaand formulier, maar u kunt ons ook persoonlijk bereiken:
Marijke Spiekerman: marijke@compromisdevente.info
Wim van Teeffelen: wim@compromisdevente.info

Bezoekadres:

Het Tolhuis
Molenstraat 109E
4201 CW GORINCHEM
tel: +31-(0)183 76 90 94
mail: info@compromisdevente.info
skype: ondernemen.frankrijk
ligging & bereikbaarheid

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht