Contact

Wij, Marijke Spiekerman en Wim van Teeffelen, werken al veertien jaar als adviseurs voor Nederlanders en Belgen die in Frankrijk een bedrijf willen beginnen of overnemen.

Omdat de start of overname van een bedrijf vaak gepaard gaat met de aankoop of huur van onroerend goed, hebben we het Franse koop- en huurproces van haver tot gort leren kennen. Al die kennis is gebundeld op deze website. Indien de aankoop of huur van Frans onroerend goed onderdeel is van uw emigratieplannen, dan staan wij u ook graag bij met al uw vragen. Natuurlijk kunnen we u ook bijstaan bij huur of koop van onroerend goed in Frankrijk als u noch wil gaan ondernemen in Frankrijk, noch wil gaan emigreren: dus bijvoorbeeld bij de aankoop van een vakantiehuis in Frankrijk.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat u, na het lezen van deze site, nog veel vragen heeft over uw persoonlijke plannen. We bieden dan de mogelijkheid voor een consult bij ons op kantoor. In een of twee uur spreken we uw hele dossier door, u krijgt antwoord op al uw vragen (en als we het antwoord niet weten, zoeken we het voor u op). Daarnaast bieden we hands-on begeleiding bij uw aan- of verkooptraject. Dat alles doen we zoveel mogelijk tegen vaste tarieven.

Algemene vragen bij voorkeur via onderstaand formulier, maar u kunt ons ook persoonlijk bereiken:
Marijke Spiekerman: marijke@compromisdevente.info
Wim van Teeffelen: wim@compromisdevente.info

Bezoekadres Nederland (ligging & bereikbaarheid):
Club des Entrepreneurs
Oosteinde 171a
2611 VD DELFT
tel: +31-(0)15 213 13 47

Bezoekadres Frankrijk:
Villa de l’Arc
13, rond-point de l’Arc de Triomphe
84100 ORANGE
tel: +33-(0)7 62 87 09 81

mail: info@ondernemen-frankrijk.nl
skype: ondernemen.frankrijk

Bijzondere aanbieding: Villa de l’Arc in Orange (Vaucluse) waar we ooit begonnen zijn met ons bedrijf en van waaruit we ook nu nog van tijd tot tijd werken staat TE KOOP. Het pand staat al een tijd te koop. Om nu snel te verkopen hebben we de prijs verlaagd van €890.000  naar €690.000. Natuurlijk, nog steeds een hoop geld, maar kijk hier eens wat u daar voor terug krijgt: www.villadelarc.com

 

[contact-form-7 id=”2079″ title=”Contact form 1″]